Mămăligă cu ciuperci saut și sparanghel
Mamaliga cu ciuperci saut si sparanghel este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 297 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piper, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Mămăligă cu Ciuperci sotate, Ciuperci sarmale cu mamaliguta Branzoasa, și Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare. Aduceți la foc mic; bateți încet în mămăligă. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați ulei, sparanghel și șuncă în tigaie; saut 4 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged.
Serviți mămăligă acoperită cu amestec de sparanghel; se presară cu brânză.