Mămăligă crocantă cu salvie și gouda afumată
Polenta crocantă cu salvie și gouda afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 234 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, făină de porumb, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crispy Kale BLT Croque Madame cu gouda afumată + Avocado, Biscuiți simpli Goudan și salvie, și Goudan Enchiladas Afumat.
Instrucțiuni
Aduceți apă și sare la fiert într-o cratiță; amestecați încet făina de porumb. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți și amestecați până când făina de porumb absoarbe toată apa, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri de unt, salvie și rozmarin.
Adăugați brânză Gouda; se amestecă pentru a încorpora.
Se toarnă polenta într-o farfurie de plăcintă. La frigider până se solidifică și se răcește, aproximativ 1 oră.
Tăiați polenta în pene sau pătrate.
Încălziți 2 lingurițe de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți bucățile de mămăligă până când sunt crocante și încălzite, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.