Mămăligă crocantă cu salvie și gouda afumată

Mămăligă crocantă cu salvie și gouda afumată
Polenta crocantă cu salvie și gouda afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 234 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, făină de porumb, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crispy Kale BLT Croque Madame cu gouda afumată + Avocado, Biscuiți simpli Goudan și salvie, și Goudan Enchiladas Afumat.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă și sare la fiert într-o cratiță; amestecați încet făina de porumb. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți și amestecați până când făina de porumb absoarbe toată apa, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri de unt, salvie și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UntUnt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați brânză Gouda; se amestecă pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GoudaGouda
4
Se toarnă polenta într-o farfurie de plăcintă. La frigider până se solidifică și se răcește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
5
Tăiați polenta în pene sau pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
6
Încălziți 2 lingurițe de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți bucățile de mămăligă până când sunt crocante și încălzite, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista