Mămăligă brânză și Gratin de șuncă
Cheesy Polentan și Ham Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 462 calorii, 20g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză elvețiană, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mămăligă Brânză-Gratin De Roșii Verzi, Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, și Polenta Gratin.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 425 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit antiaderent. Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, amestecand frecvent.
Adăugați frișcă și parmezan; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti 2 pana la 4 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand ocazional.
Aranjați feliile de mămăligă, suprapuse și stratificate, dacă este necesar, în fundul vasului de copt pulverizat. Se acoperă cu șuncă și brânză elvețiană.
Se toarnă sosul deasupra.
Se coace la 425 buc. F. timp de 20 până la 25 de minute sau până când sosul este Bulbuc și brânza se rumeneste ușor.