Mămăligă Brânză-Gratin De Roșii Verzi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de roșii brânză Polenta-Verde. Această rețetă servește 6. O porție conține 219 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză Polentan și șuncă gratinată, Mămăligă Brânză Cu Chili Verde, și Ardei roșii umpluți cu Polentan brânzos și ardei iute verzi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a prepara mămăligă, combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Se amestecă treptat făina de porumb, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Răspândiți amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Pentru a pregăti roșiile, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați roșii și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi); saut 6 minute sau până când roșiile sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru tocat. Puneți amestecul de roșii peste mămăligă; se presară cu brânzeturi.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.