Mâncare Cu Degetele
Mâncarea cu degetele ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, morcovi, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Scallop Hrean Finger Food, Mâncare Orientală Pentru Degete, Omletă Rulată Cu Pui Și Ciuperci, și Lansarea Where Whole Food și Slow Food se întâlnesc: Island Jerk Pulled Pork (+ cadou!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alegeți migdalele, selectând numai bucăți întregi, în formă de unghie; pus deoparte. (Rezervați bucăți rupte pentru o altă utilizare.)
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață; pus deoparte. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Tăiați capetele de fasole și blanch timp de 15 până la 20 de secunde, până când devin verde strălucitor. Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea în apă cu gheață. Când se răcește, se îndepărtează, se usucă și se lasă deoparte.
Curățați morcovii și înjumătățiți pe lungime. Tăiați capetele mai largi pentru a se potrivi aproximativ cu lungimea fasolei. (Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu până la 1 zi înainte; înfășurați legumele în prosoape de hârtie umede și refrigerați într-o pungă de plastic sigilată.)
Aplicați o "unghie" de migdale pe capetele ascuțite ale morcovilor și fasolei folosind o bucată de cremă de brânză. Aranjați în ciorchini de 5 "degete" pe un platou mare.
Se servește cu un castron cu sare de mare sau cu brânză albastră (vezi "salată de miză în inimă cu brânză albastră", mai jos).