My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele meu simplificat Bouillabaisse — Ma bouillabaisse version simplifi 8. Această rețetă face 250 de porții cu 165 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la La Tartine Gourmande are 12 fani. Un amestec de tocați usturoiul subțire, cu mâna, adăugați vinul și bulionul de pește, iar o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bouillabaisse, Simplificată, Bouillabaisse Buget (Tocană De Pește), și Bouillabaisse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. feliați ceapa subțire.Se toacă usturoiul subțire.Fierbeți roșiile pentru a le curăța de coajă (1 mn). După ce ați terminat, tăiați-le în sferturi și îndepărtați semințele. Tăiați-le subțire.Curățați rădăcina cerely și tăiați-o în bucăți mari.Spălați cartofii și tăiați-i în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți bulionul de pește Până la punctul de fierbere și reduce.In un castron separat adăugați apă caldă la șofran și lăsați-l să se înmoaie timp de aproximativ 30mns.In oala ta de braise, încălzește 1 tblsp mare de ulei de măsline. Când este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mic până la mediu până la moale (aproximativ 4 mns).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
șofran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați roșiile și gătiți încă câteva mns înainte de a adăuga bucățile de țelină și cartofi. Gatiti pentru câteva mns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Adăugați vinul alb și bulionul de pește cu ierburile tocate, condimentați cu sare și piper și acoperiți înainte de a da la cuptor pentru aproximativ 15 mns.După acest timp, începeți prin a adăuga bucățile mai mari de pește alb și roșu. Se acoperă din nou și se introduce la cuptor pentru aproximativ 15 mns.Scoateți din nou și adăugați acum creveții (calamari, midii dacă îi aveți) și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sani De Fazan Daca)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cană Supă De Pui
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se introduce din nou la cuptor pentru încă 5 mns.In un robot de bucătărie sau manual (pe care îl prefer), așezați usturoiul tocat, gălbenușul de ou și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați apoi pasta de roșii și harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Harissa
7
Se amestecă bine.Apoi veți adăuga progresiv uleiul. Lucrează repede. Când rouille este mai groasă, este gata (poate păstra și un aspect mai lichid, în funcție de gustul dvs.)prăjiți câteva bucăți de pâine frumoasă.Radeți parmezanul.Luați boluri mari de supă în care turnați 1 sau 2 linguri mari în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Întindeți rouille pe pâinea prăjită și puneți-o în supă (2 bucăți mici de persoană sau mai multe dacă aveți nevoie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
9
Presărați parmezanul, decorați cu frunze proaspete de pătrunjel plat și serviți fără să așteptați!
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.