My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E

My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele meu simplificat Bouillabaisse — Ma bouillabaisse version simplifi 8. Această rețetă face 250 de porții cu 165 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la La Tartine Gourmande are 12 fani. Un amestec de tocați usturoiul subțire, cu mâna, adăugați vinul și bulionul de pește, iar o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bouillabaisse, Simplificată, Bouillabaisse Buget (Tocană De Pește), și Bouillabaisse pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. feliați ceapa subțire.Se toacă usturoiul subțire.Fierbeți roșiile pentru a le curăța de coajă (1 mn). După ce ați terminat, tăiați-le în sferturi și îndepărtați semințele. Tăiați-le subțire.Curățați rădăcina cerely și tăiați-o în bucăți mari.Spălați cartofii și tăiați-i în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți bulionul de pește Până la punctul de fierbere și reduce.In un castron separat adăugați apă caldă la șofran și lăsați-l să se înmoaie timp de aproximativ 30mns.In oala ta de braise, încălzește 1 tblsp mare de ulei de măsline. Când este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mic până la mediu până la moale (aproximativ 4 mns).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
șofranșofran
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați roșiile și gătiți încă câteva mns înainte de a adăuga bucățile de țelină și cartofi. Gatiti pentru câteva mns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Adăugați vinul alb și bulionul de pește cu ierburile tocate, condimentați cu sare și piper și acoperiți înainte de a da la cuptor pentru aproximativ 15 mns.După acest timp, începeți prin a adăuga bucățile mai mari de pește alb și roșu. Se acoperă din nou și se introduce la cuptor pentru aproximativ 15 mns.Scoateți din nou și adăugați acum creveții (calamari, midii dacă îi aveți) și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se introduce din nou la cuptor pentru încă 5 mns.In un robot de bucătărie sau manual (pe care îl prefer), așezați usturoiul tocat, gălbenușul de ou și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați apoi pasta de roșii și harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
HarissaHarissa
7
Se amestecă bine.Apoi veți adăuga progresiv uleiul. Lucrează repede. Când rouille este mai groasă, este gata (poate păstra și un aspect mai lichid, în funcție de gustul dvs.)prăjiți câteva bucăți de pâine frumoasă.Radeți parmezanul.Luați boluri mari de supă în care turnați 1 sau 2 linguri mari în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Întindeți rouille pe pâinea prăjită și puneți-o în supă (2 bucăți mici de persoană sau mai multe dacă aveți nevoie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
9
Presărați parmezanul, decorați cu frunze proaspete de pătrunjel plat și serviți fără să așteptați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Ingrediente

1miciÎntindeți rouille pe pâinea prăjită și puneți-o în supă de persoană, sau mai mult dacă aveți nevoie)Întindeți rouille pe pâinea prăjită și puneți-o în supă de persoană, sau mai mult dacă aveți nevoie)1-2 linguri ulei de masline extravirginApoi veți adăuga progresiv uleiul. Lucrează repede. Când rouille este mai groasă, este gata (păstrează și un aspect mai lichid, în funcție de preferințele tale)Apoi veți adăuga progresiv uleiul. Lucrează repede. Când rouille este mai groasă, este gata (păstrează și un aspect mai lichid, în funcție de preferințele tale)1lingura. otet de vin rosuLuați boluri de supă în care turnați 1 sau 2 linguri mari în fiecare castronLuați boluri de supă în care turnați 1 sau 2 linguri mari în fiecare castron250puțin dovlecel tocatÎncălziți bulionul de pește Până la punctul de fierbere și reducețiÎncălziți bulionul de pește Până la punctul de fierbere și reduceți250puțin dovlecel tocatAdăugați vinul alb și bulionul de pește cu ierburile tocate, condimentați cu sare și piper și acoperiți înainte de a da la cuptor pentru aproximativ 15 mnsAdăugați vinul alb și bulionul de pește cu ierburile tocate, condimentați cu sare și piper și acoperiți înainte de a da la cuptor pentru aproximativ 15 mns250puțin dovlecel tocatSe toacă usturoiul subțireSe toacă usturoiul subțire1Felieceapa subțireceapa subțire250puțin dovlecel tocatRadeți parmezanulRadeți parmezanul1lingura. otet de vin rosuÎn vasul dvs. de braise, încălziți tblsp de ulei de măsline. Când este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mic până la mediu până la moale (aproximativ 4 mns)În vasul dvs. de braise, încălziți tblsp de ulei de măsline. Când este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mic până la mediu până la moale (aproximativ 4 mns)1bucatăSpălați cartofii și le tăiați în mareSpălați cartofii și le tăiați în mare250puțin dovlecel tocatScoateți din nou și adăugați acum creveții (calamari, midii dacă îi aveți) și scoici. Se introduce din nou la cuptor pentru încă 5 milioaneScoateți din nou și adăugați acum creveții (calamari, midii dacă îi aveți) și scoici. Se introduce din nou la cuptor pentru încă 5 milioane250puțin dovlecel tocatCurățați rădăcina cerely și tăiați-o în bucăți mariCurățați rădăcina cerely și tăiați-o în bucăți mari3Pâine prăjită de pâine frumoasăPâine prăjită de pâine frumoasă250puțin dovlecel tocatAdăugați apoi pasta de roșii și harissa. Se amestecă bineAdăugați apoi pasta de roșii și harissa. Se amestecă bine1Fierbeți roșiile pentru a le curăța mn). După ce ați terminat, tăiați-le în sferturi și îndepărtați semințele. Tăiați-le subțireFierbeți roșiile pentru a le curăța mn). După ce ați terminat, tăiați-le în sferturi și îndepărtați semințele. Tăiați-le subțire250puțin dovlecel tocatAdăugați roșiile și gătiți încă 3 mns înainte de a adăuga bucățile de țelină și cartofi. Gatiti pentru 3 mnsAdăugați roșiile și gătiți încă 3 mns înainte de a adăuga bucățile de țelină și cartofi. Gatiti pentru 3 mns250puțin dovlecel tocatÎntr-un castron separat adăugați apă caldă la șofran și lăsați-l să se înmoaie timp de aproximativ 30mnsÎntr-un castron separat adăugați apă caldă la șofran și lăsați-l să se înmoaie timp de aproximativ 30mns1După acest timp, începeți prin a adăuga cel mai mare dintre peștele alb și roșu. Se acoperă din nou și se introduce la cuptor pentru aproximativ 15 mnsDupă acest timp, începeți prin a adăuga cel mai mare dintre peștele alb și roșu. Se acoperă din nou și se introduce la cuptor pentru aproximativ 15 mns250puțin dovlecel tocatÎntr-un robot de bucătărie sau manual (pe care îl prefer), așezați usturoiul tocat, gălbenușul de ou și amestecați bineÎntr-un robot de bucătărie sau manual (pe care îl prefer), așezați usturoiul tocat, gălbenușul de ou și amestecați bine400Preîncălziți cuptorul la FPreîncălziți cuptorul la F250puțin dovlecel tocatSe presară cu parmezan, se decorează cu frunze proaspete de pătrunjel plat și se servește fără să aștepteSe presară cu parmezan, se decorează cu frunze proaspete de pătrunjel plat și se servește fără să aștepte

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții250
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista