Muștarul fierbinte și dulce al lui Hirsheimer

Muștarul fierbinte și dulce al lui Hirsheimer ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, pudră de muștar tin colman, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de dovleac de iarnă cu Pimenton și lămâie conservată-Melissa Hamilton și Christopher Hirsheimer – 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare, Dulce ' n ' fierbinte muștar Dip, și Cotlete Dulci De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul brun și pudra de muștarîntr-un castron mare pentru a combina.
Adăugați oțetși miere; bate bine. Se strecoarăo sită cu ochiuri fine într-un castron mare de metal.
Adăugați ouăle și bateți până se amestecă.
Puneți vasul cu amestec de muștar peste o cratiță mare cu apă care fierbe ușor(nu lăsați fundul vasului să atingă apa; ouăle se pot amesteca). Gatiti, bateti si razuiti frecvent fundul bolului, pana cand mustarul este gros si un termometru instant inregistreaza 160 km f, aproximativ 5 minute.
Împărțiți muștarul între borcane. Șurub onlids și rece. Faceți înainte: muștar poatefi făcut cu 2 săptămâni înainte. Păstrați la frigiderpână la 2 luni.