Muștar și zahăr brun BBQ Carne de vită sandwich-uri
Muștar și zahăr brun BBQ Carne de vită sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 625 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere tulbure, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Coaste de vită Corned cu zahăr brun și glazură de muștar, Secară și muștar de zahăr brun, și Zahăr brun și somon de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți carnea la temperatura camerei, uscați-o și presărați-o cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu cu EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați usturoiul și ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți să se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați ketchup, cidru, carne de vită, Worcestershire, zahăr brun, Dijon și roșii. Simmer pentru a începe să se îngroașe și să se combine, încă 10 până la 12 minute. Glisați carnea de vită și acoperiți cu sos. Acoperiți oala și fierbeți la foc mic (sau într-un cuptor de 300 de grade F) aproximativ 3 ore, amestecând ocazional pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Umăr
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
6
Scoateți carnea și tăiați-o în bucăți mici sau tăiați-o. Se amestecă și se lasă sosul să se îngroașe la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați carnea de vită înapoi în sos și combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Se serveste cu maruntituri de brânză și telina Slaw pe role sau se răcește și se păstrează pentru a face-înainte de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se Sfărâmă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Combinați pătrunjelul, țelina și ciupercile; îmbrăcați-vă cu suc de lămâie și suficient EVOO pentru a acoperi, condimentați cu sare și piper de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi