Muștar Maro Picant
Muștarul maro picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 117 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar maro, ienibahar măcinat, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 96 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Brats de pui la grătar cu ceapă roșie murată și muștar maro picant, Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, și Muștar de secară și zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați semințele de muștar și oțetul într-un castron mic sau recipient, acoperiți și lăsați să se înmoaie la temperatura camerei timp de 1 zi.
Transferați semințele de muștar și lichidul în borcanul unui blender.
Adăugați sare, turmeric, ienibahar, ghimbir, scorțișoară și nucșoară. Puree până se omogenizează, adăugând 2 linguri de apă la timp până la consistența subțire, după cum este necesar.
Transferați într-un recipient etanș și lăsați să se odihnească la frigider timp de 2 până la 3 zile înainte de utilizare.