Muștar fierbinte și acidulat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați muștarul fierbinte și acidulat. O porție conține 31 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Dacă aveți amidon de porumb, oțet de vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Vinaigretă De Muștar Acidulat, Carne de porc cu sos de muștar acidulat, și Memphis muștar salată de varză picant și fierbinte! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți muștarul uscat și oțetul într-un bol metalic mediu până se omogenizează. Rece, acoperit, peste noapte.
Aduceți o cratiță medie umplută cu apă de 1 inch la foc mic. La castron de muștar oțet, amestecati in 1/4 cana de apa, ou, zahăr, amidon de porumb, și sare. Puneți vasul peste apă clocotită și gătiți, amestecând constant, până când muștarul se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc, se bate un minut, apoi se lasă să se răcească.
Faceți înainte: 2 săptămâni, acoperite și răcite.
Imaginația ta este limita atunci când vine vorba de a face muștar aromat. Tot ce aveți nevoie sunt semințe de muștar sau pudră uscată de muștar, iar apoi condimentele depind de dvs.
Semințe de muștar sau pudră de muștar?
Semințe de muștar: utilizați atunci când doriți o textură integrală, crocantă. Cele trei tipuri sunt galben, alias alb (Sinapis alba), cel mai blând și utilizat în principal în muștarul în stil American și pentru decapare; maro (Brassica juncea), zestier și utilizat în muștarul în stil European (cum ar fi Dijon), pentru decapare și în gătitul Indian; și negru (B. nigra), folosit și în mâncarea indiană; sunt interschimbabile cu maro. Semințele trebuie să se înmoaie în lichid timp de 1 până la 2 zile înainte de a face muștar cu ei.
Pudră de muștar: pentru muștar neted și mătăsos. Nu este altceva decât semințe de muștar măcinate, iar cea mai comună marcă este Colman ' s, un amestec de semințe albe și maro.
Se amestecă pulberea cu lichid (cum ar fi apa sau berea) și se lasă să stea peste noapte pentru a se hidrata complet și a dezvolta aroma. Totuși, nu-l lăsați să stea mai mult, altfel va avea un gust dur.