Muștar De Fenicul
Muștarul de fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați fenicul, apă, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Iepure fiert cu muștar și fenicul, Tarta de ceapa cu mustar si fenicul, și Salată De Cartofi Cu Fenicul De Muștar.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, încălziți uleiul.
Adăugați feniculul, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, 25 de minute.
Adăugați oțetul și gătiți, neacoperit, până când feniculul este fraged, 15 minute.
Transferați într-un blender.
Adăugați apa și pudra de muștar și piureul.
Răzuiți într-un castron și lăsați să se răcească. Se amestecă muștarul cu cereale integrale și se condimentează cu sare.
Se transferă în borcane, se acoperă și se dă la frigider.