Mușcături de pui crocante
Crisp pui bites ia în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 24 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită piept de pui, pesto, pesmet și ulei de măsline. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt mușcături de gustări crocante de migdale, Crisp Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie Bites, și Spanac Anghinare DIP Bites și $ 75 instrumente de gătit clare Giveaway.
Instrucțiuni
Tăiați pieptul de pui în bucăți mici, fiecare de dimensiunea unei marmuri (ar trebui să obțineți aproximativ 15 bucăți pe piept).
Puneți pesto-ul într-un castron și amestecați împreună cu puiul până când este acoperit peste tot. Introduceți pesmetul într-o pungă mare pentru congelator.
Adăugați bucățile de pui în loturi în pungă și dați-i un shake bun pentru a acoperi.
Așezați o bucată de hârtie rezistentă la grăsime pe o foaie de copt, apoi așezați bucățile de pui pe foaie, asigurându-vă că niciuna dintre ele nu se atinge. Puneți în congelator și, când este înghețat solid, scoateți foaia de copt și păstrați-o într-un recipient sau pungă pentru congelator.
Pentru a găti, încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Se toarnă puțin ulei pe o tavă de copt superficială, suficient cât să o acopere.
Introduceți tava în cuptor și lăsați-o să se încălzească timp de 5 minute. Puneți puiul pe foaie și reveniți la cuptor timp de 10-15 minute până când este crocant și gătit.