Mușcături de patiserie cu spanac și Feta
Spanacul și mușcăturile de patiserie cu puf Feta este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 32. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară dash, macină piper, bucată de 5 inci de produse de patiserie ambalate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Spanac și Feta foetaj mic dejun Tart, Mușcături De Patiserie Cu Puf De Pui, și Biscuiți De Patiserie Cu Puf Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Dezghețați spanacul congelat în cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor pachetului sau alergând sub apă caldă.
Scurgeți spanacul, stoarcând excesul de lichid din acesta. Într-un castron, amestecați spanacul, feta, usturoiul, piperul și nucșoara împreună.
Făinați un blat curat, uscat sau altă suprafață de lucru plană.
Așezați pasta de puf pe suprafața făinoasă. Făinați partea superioară a aluatului.
Întindeți patiseria cu puf până când este pe jumătate groasă (aproximativ 1/8 inci) și aproximativ 24 pe 12 inci. Tăiați marginile la dimensiune, dacă este necesar.
Tăiați în benzi de 3 inci transversal și longitudinal, făcând 32 (3 inci) pătrate. Asigurați-vă că pătratele sunt bine făinoase, apoi stivați-le într-o grămadă mică.
Umpleți puțin vasul cu puțină apă la temperatura camerei. Imaginați-vă că fiecare pătrat cu care lucrați este separat în jumătate de o diagonală.
Puneți câteva lingurițe de umplutură în jumătatea superioară. Scufundați un deget în apă și umeziți marginile jumătății superioare cu apă. Îndoiți jumătatea inferioară pentru a întâlni marginile jumătății superioare. Folosiți o furculiță pentru a sigila marginile.
Așezați buzunarele finite pe o foaie de copt antiaderentă și coaceți aproximativ 15 minute până se rumenesc și pufoase.