Mușcături De Mușchi De Miel Umplute Cu Usturoi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru repertoriul dvs., mușcăturile de miel umplute cu usturoi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 631 calorii, 43G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru 7,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capete de usturoi, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet de miel la grătar cu vin roșu, usturoi, rozmarin și mentă, Cotlet de miel la grătar cu sos Cabernet-mentă și piure de usturoi, și Lomb de miel ars cu crustă de usturoi-piper cu hash de roșii servit pe Crostini.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline și fulgii de chili la foc mic timp de 1 minut. Opriți focul și adăugați oregano, usturoiul și coaja de lămâie.
Se toarnă amestecul din tigaie și într-un castron. Se lasă să se răcească.
Feliați coapsa de miel pe lungime (ca și cum ar fi filetat) în 2 bucăți de aproximativ 1/2 inch grosime. Folosind un ciocan sau călcâiul palmei, bateți ușor carnea la aproximativ 1/4 inch grosime, apoi tăiați fiecare pe jumătate pe lungime.
Așezați carnea într-un vas nemetalic și turnați marinată de oregano rezervată peste carne. Întoarceți de mai multe ori pentru a acoperi, acoperi și refrigera cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Când sunteți gata să gătiți, pregătiți grătarul sau preîncălziți broilerul.
Scoateți mielul din marinată și aruncați marinada.
Întindeți aproximativ 1 lingură de pastă de usturoi pe fiecare dintre bucățile de miel. Se condimentează cu sare și piper.
Rulați carnea pe lungime de la capăt la capăt și așezați-o pe frigarui.
Ungeți cu ulei de măsline. Grătiți sau fierbeți până la coacerea dorită, 10 până la 15 minute pentru carnea medie-rară, în funcție de căldura grătarului. Întoarceți carnea ocazional pentru a asigura o gătire uniformă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Îndepărtați straturile exterioare de piele de pe capetele de usturoi.
Tăiați partea superioară 1/3 din capete pentru a deschide cuișoarele.
Puneți capetele, tăiați părțile în sus, într-un vas mic de copt și turnați uleiul de măsline peste ele. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă bine, se introduce la cuptor și se prăjește până la aproximativ 3/4 fierte, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și reveniți la cuptor până când cuișoarele încep să iasă din piele și să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Când usturoiul este suficient de rece pentru a se manipula ușor, stoarceți usturoiul prăjit într-un castron mic. Apăsați foarte bine pe piei pentru a scoate tot usturoiul prăjit dulce pe care îl puteți.
Adăugați uleiul din vasul de copt și amestecați bine până se formează o pastă. A se păstra, bine acoperit, la frigider, până la 1 săptămână.