Mușcături De Mușchi De Miel Umplute Cu Usturoi

Mușcături De Mușchi De Miel Umplute Cu Usturoi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru repertoriul dvs., mușcăturile de miel umplute cu usturoi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 631 calorii, 43G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru 7,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capete de usturoi, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet de miel la grătar cu vin roșu, usturoi, rozmarin și mentă, Cotlet de miel la grătar cu sos Cabernet-mentă și piure de usturoi, și Lomb de miel ars cu crustă de usturoi-piper cu hash de roșii servit pe Crostini.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline și fulgii de chili la foc mic timp de 1 minut. Opriți focul și adăugați oregano, usturoiul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă amestecul din tigaie și într-un castron. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Feliați coapsa de miel pe lungime (ca și cum ar fi filetat) în 2 bucăți de aproximativ 1/2 inch grosime. Folosind un ciocan sau călcâiul palmei, bateți ușor carnea la aproximativ 1/4 inch grosime, apoi tăiați fiecare pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Așezați carnea într-un vas nemetalic și turnați marinată de oregano rezervată peste carne. Întoarceți de mai multe ori pentru a acoperi, acoperi și refrigera cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Când sunteți gata să gătiți, pregătiți grătarul sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți mielul din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
5
Întindeți aproximativ 1 lingură de pastă de usturoi pe fiecare dintre bucățile de miel. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
6
Rulați carnea pe lungime de la capăt la capăt și așezați-o pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Ungeți cu ulei de măsline. Grătiți sau fierbeți până la coacerea dorită, 10 până la 15 minute pentru carnea medie-rară, în funcție de căldura grătarului. Întoarceți carnea ocazional pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Îndepărtați straturile exterioare de piele de pe capetele de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
10
Tăiați partea superioară 1/3 din capete pentru a deschide cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
11
Puneți capetele, tăiați părțile în sus, într-un vas mic de copt și turnați uleiul de măsline peste ele. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă bine, se introduce la cuptor și se prăjește până la aproximativ 3/4 fierte, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și reveniți la cuptor până când cuișoarele încep să iasă din piele și să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Lăsați să se răcească.
13
Când usturoiul este suficient de rece pentru a se manipula ușor, stoarceți usturoiul prăjit într-un castron mic. Apăsați foarte bine pe piei pentru a scoate tot usturoiul prăjit dulce pe care îl puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Adăugați uleiul din vasul de copt și amestecați bine până se formează o pastă. A se păstra, bine acoperit, la frigider, până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista