Mușcături de friptură cu sos de scufundare Bloody Mary

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mușcăturile de friptură cu sosul Bloody Mary Dipping. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 218 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de bambus, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Încercați Bloody Mary Bites, Bloody Mary Flanc Friptură, și Bloody Mary Fusta Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ulei și ceapă și sotati 5 minute.
Adăugați vodca și fierbeți pentru a reduce la jumătate.
Adăugați Worcestershire, sos fierbinte, sos de roșii și hrean. Se amestecă pentru a combina sosul de scufundare și se întoarce sosul la foc mic.
Adăugați sare și piper și reglați condimentele.
Încălziți tigaia antiaderentă la foc mare. Înveliți mușcăturile de carne ușor în ulei. Condimentează cu amestec de condimente pentru friptură sau sare și piper, după gust. Gatiti carnea pana se caramelizeaza peste tot, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați sosul de scufundare într-un vas mic și așezați-l în centrul unui platou de servire. Înconjurați scufundarea cu mușcături de carne și așezați mai multe "mize" de bambus sau frigarui alături de carne.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot]()
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.