Mușcături de friptură cu sos de scufundare Bloody Mary

Mușcături de friptură cu sos de scufundare Bloody Mary
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mușcăturile de friptură cu sosul Bloody Mary Dipping. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 218 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de bambus, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Încercați Bloody Mary Bites, Bloody Mary Flanc Friptură, și Bloody Mary Fusta Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ulei și ceapă și sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați vodca și fierbeți pentru a reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
4
Adăugați Worcestershire, sos fierbinte, sos de roșii și hrean. Se amestecă pentru a combina sosul de scufundare și se întoarce sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
5
Adăugați sare și piper și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6
Încălziți tigaia antiaderentă la foc mare. Înveliți mușcăturile de carne ușor în ulei. Condimentează cu amestec de condimente pentru friptură sau sare și piper, după gust. Gatiti carnea pana se caramelizeaza peste tot, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați sosul de scufundare într-un vas mic și așezați-l în centrul unui platou de servire. Înconjurați scufundarea cu mușcături de carne și așezați mai multe "mize" de bambus sau frigarui alături de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista