Mușcături de friptură cu sos de scufundare Bloody Mary
Steak Bites cu sos de scufundare Bloody Mary ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 218 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de bambus, ceapă, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. 100 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bloody Mary Bites, Friptură De Flanc Bloody Mary, și Friptură De Fustă Bloody Mary.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ulei și ceapă și sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
3
Adăugați vodcă și reduceți cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
4
Adăugați Worcestershire, sos fierbinte, sos de roșii și hrean. Amestecați pentru a combina sosul de scufundare și readuceți sosul într-o bulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos
Sos De Roșii
Hrean
Sos Fierbinte
5
Adăugați sare și piper și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Condimente
6
Încălziți tigaia antiaderentă la foc mare. Carnea de acoperire mușcă ușor în ulei. Se condimentează cu amestec de condimente de friptură sau sare și piper, după gust. Gatiti carnea pana se caramelizeaza peste tot, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Amestec De Condimente
Friptură
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați sosul de scufundare într-un vas mic și așezați-l în centrul unui platou de servire. Înconjurați scufundarea cu mușcături de carne și puneți mai multe "mize" de bambus sau frigarui de-a lungul cărnii laterale.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.