Mușcături de cartofi piure de covrigi

Piure de cartofi covrigi este o garnitură care servește 8. Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 306 calorii . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . Un amestec de muștar brun, covrigei, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt piure de cartofi și mazăre , piure de cartofi dulci, mere și cotija Quesadillas șimock piure de cartofi cu ceapă crocantă și eșalotă .
Instrucțiuni
Puneți ingredientele pentru sos într-un castron mic și amestecați bine.
Serviți cu piure de cartofi de covrigi.
Pentru mușcăturile de cartofi: într-un cuptor olandez sau într-o friteuză, turnați uleiul la o adâncime de 5 inci.
Încinge uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Combinați cartofii cu oul.
Se amestecă făina și muștarul. Se pune aproximativ 1 lingură grămadă, se formează bile și se rulează în covrigi zdrobiți. Prăjiți până când mușcăturile plutesc în partea de sus și sunt maro auriu, 2 până la 3 minute.
Serviți cu sosul de muștar.
Puneți ingredientele pentru sos într-un castron mic și amestecați bine.
Serviți cu piure de cartofi de covrigi.
Pentru mușcăturile de cartofi: într-un cuptor olandez sau într-o friteuză, turnați uleiul la o adâncime de 5 inci.
Încinge uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Combinați cartofii cu oul.
Se amestecă făina și muștarul. Se pune aproximativ 1 lingură grămadă, se formează bile și se rulează în covrigi zdrobiți. Prăjiți până când mușcăturile plutesc în partea de sus și sunt maro auriu, 2 până la 3 minute.
Serviți cu sosul de muștar.