Mușcături de cartofi piure de covrigi

Mușcături de cartofi piure de covrigi
Piure de cartofi covrigi este o garnitură care servește 8. Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 306 calorii . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . Un amestec de muștar brun, covrigei, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt piure de cartofi și mazăre , piure de cartofi dulci, mere și cotija Quesadillas șimock piure de cartofi cu ceapă crocantă și eșalotă .

Instrucțiuni

1
Puneți ingredientele pentru sos într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți cu piure de cartofi de covrigi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Pentru mușcăturile de cartofi: într-un cuptor olandez sau într-o friteuză, turnați uleiul la o adâncime de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Încinge uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Combinați cartofii cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se amestecă făina și muștarul. Se pune aproximativ 1 lingură grămadă, se formează bile și se rulează în covrigi zdrobiți. Prăjiți până când mușcăturile plutesc în partea de sus și sunt maro auriu, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Serviți cu sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
8
Puneți ingredientele pentru sos într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Serviți cu piure de cartofi de covrigi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
10
Pentru mușcăturile de cartofi: într-un cuptor olandez sau într-o friteuză, turnați uleiul la o adâncime de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
11
Încinge uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Combinați cartofii cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Se amestecă făina și muștarul. Se pune aproximativ 1 lingură grămadă, se formează bile și se rulează în covrigi zdrobiți. Prăjiți până când mușcăturile plutesc în partea de sus și sunt maro auriu, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Serviți cu sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista