Mușcături De Carne De Vită Grecească Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați mușcăturile de vită grecești cu aragaz lent. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 87 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 145 calorii. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tocană De Vită Grecească Cu Aragaz Lent, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Slow Cooker Carne de vită Gyros - 75 de zile de vară Slow Cooker s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 până la 1 1/2 inch.
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei, in loturi daca este necesar, 8-10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Puneți carnea de vită în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Se presara cu usturoi, oregano, 1 1/2 lingurite de sare, piper si 3 linguri de coaja de lamaie; amestecati pentru a amesteca.
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 5 ore.
Se amestecă împreună iaurt, castravete, 1/2 linguriță de sare și restul de 1 lingura coaja de lamaie intr-un castron mic.
Serviți carnea de vită cu scobitori pentru scufundare în sos de iaurt. Mușcăturile de vită se vor menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.