Mușcături De Brownie Cu Unt De Arahide
Mușcăturile de Brownie cu unt de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 186 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, sarea, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Unt De Arahide-Mușcături De Brownie, Mușcături De Brownie Cu Unt De Arahide, și Mușcături De Brownie Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o mini tigaie cu brioșe de 24 de căni cu căptușeli de hârtie; acoperiți cu spray de gătit. Topiți untul și ciocolata neîndulcită într-un vas termorezistent așezat peste o oală cu apă clocotită, amestecând, până se omogenizează.
Bateți zahărul granulat, vanilia și sarea până se combină; scoateți vasul din tigaie. Se amestecă ouăle, pe rând.
Adăugați făina și bateți cu o lingură de lemn până când aluatul este strălucitor, aproximativ 1 minut.
Împărțiți aluatul între cupele de briose pregătite.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 17 minute.
Bateți untul de arahide, 1/4 cană de zahăr pentru cofetari și 2 linguri de smântână grea într-un alt vas rezistent la căldură, așezat peste oala cu apă clocotită până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Transferați într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mic.
Lăsați brownies-urile să se răcească 5 minute în tigaie; faceți o indentare în centrul fiecăruia cu o linguriță. Introduceți umplutura în crestături.
Combinați ciocolata semidulce și 2 linguri de smântână într-un vas termorezistent așezat peste apa care fierbe.
Lăsați să stea 3 minute, apoi amestecați până se omogenizează. Se amestecă restul de 2 linguri de zahăr de cofetărie. Se amestecă încet restul de 2 linguri de smântână până se toarnă. Se pune lingura peste brownies; se acoperă cu zahărul grosier. Se răcește până se fixează, 30 de minute.
Fotografie de Andrew Purcell
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.