Mușcături De Brownie Cu Caramel Sărat
Reteta Sarata caramel Brownie Bites ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Pentru 17 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 42. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, caramele, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mușcături De Brownie Cu Caramel Sărat, Mușcături De Brownie Cu Caramel Sărat, și Brownie cu tigaie de ciocolată cu caramel sărat cu înghețată de caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați mini cană de copt din hârtie în fiecare dintre cele 42 de mini căni de briose.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de brownie, punga cu sirop de ciocolată, ulei, apă și ou până se omogenizează bine. Umpleți fiecare ceașcă de briose cu aproximativ 1 lingură de aluat sau aproximativ 3/4 pline.
Coaceți 18 până la 21 de minute sau până când scobitoarea introdusă în marginea mușcăturilor de brownie iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În bolul cu microunde, caramelele cu microunde și jumătate și jumătate la înălțime în trepte de 30 de secunde, amestecând după fiecare, până se topesc. Dați la frigider 5 până la 10 minute sau până se răcește la atingere.
Într-un castron mare, bateți untul cu mixerul electric la viteză medie-mare 30 de secunde sau până când este pufos. La viteză mică, bateți în 1 cană de zahăr pudră până se încorporează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. În 3 porții, adăugați caramel răcit, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați 1 cană de zahăr pudră rămasă; bateți până se încorporează și glazura este pufoasă. Bateți în 1/4 linguriță de sare kosher; gust. Repetați adăugarea a 1/4 linguriță de sare kosher la un moment dat până când se atinge sarea dorită.
Pipeți sau întindeți glazura pe fiecare mușcătură de brownie.
Se presară cu o cantitate mică de sare de mare grosieră.