Mușcături De Bezea
![Mușcături De Bezea](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/309281.webp?v=1708597674)
Mușcăturile de bezea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 40 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 17 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, extract de vanillan, amestec de zahăr splenda, precum și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Muscaturi De Meringue De Cirese, Baby Blue: bare de Meringue de mure și un duș Virtual pentru bebeluși de familie, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Bateți albușurile de ou, crema de tartru și vanilia la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați SPLENDA amestec de zahăr pentru coacere, câte 1 lingură pe rând, bătând până se formează vârfuri rigide și SPLENDA amestec de zahăr pentru coacere se dizolvă.
Spoon heaping linguri de amestec pe foi de copt.
Coaceți 1 oră și 15 minute; opriți cuptorul. (Dacă bezea începe să se rumenească, reduceți temperatura cuptorului la 225 de grade).
Lăsați bezea să stea în cuptor, cu ușa închisă și lumina cuptorului aprinsă timp de 8 ore sau peste noapte. A se păstra într-un recipient etanș.