Mușcături crocante de cartofi pentru bebeluși cu smântână și slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mușcăturile crocante de cartofi pentru bebeluși cu smântână și slănină. Această rețetă face 6 porții cu 371 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze de rozmarin, slănină, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mușcături de cartofi învelite în slănină cu sos picant de smântână, Salată de cartofi cu smântână și slănină, și Salată de cartofi cu smântână și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu și se adaugă un vârf generos de sare. Gatiti timp de 8 minute, astfel incat sa fie fragede, dar inca usor ferme. Se strecoară și se lasă să se răcească. Când sunt reci, tăiați-le în jumătate și scoateți cu grijă interiorul folosind o linguriță sau un baller de pepene galben pentru a forma o ceașcă. (Rezervați interiorul scobit pentru salata de creveți și cartofi cu rețetă rotundă 2 cu smântână și sos de slănină).
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți cupele de cartofi într-un castron mare, adăugați uleiul, rozmarinul și condimentați cu sare și piper, după gust. Aruncați cu grijă ceștile de cartofi pentru a le acoperi cu uleiul. Aranjați cartofii, tăiați cu fața în sus, pe o foaie de copt și coaceți până când ceștile sunt rumenite și crocante, aproximativ 15 până la 20 de minute.
În timp ce cartofii se coc, puneți slănina într-o tigaie rece și gătiți la foc mediu până când sunt crocante.
Scurgeți bine slănina pe o foaie de copt căptușită cu o pungă de hârtie maro. (Rezervați 2 bucăți de slănină pentru Runda 2 Rețetă creveți și salată de cartofi cu smântână și sos de slănină.) Tăiați restul de 6 bucăți.
Într-un castron amestecați împreună smântâna, muștarul, 1 lingură de arpagic, slănina tocată și sarea și piperul, după gust. Aranjați cartofii pe o farfurie de servire și umpleți fiecare cu o lingură de amestec de smântână și slănină.
Garnisiți cu arpagicul rămas și serviți imediat.