Mușchiuleț de vită în crustă de cacao

Mușchiuleț de vită în crustă de cacao
Mușchiuleț de vită în crustă de cacao ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primordială are 4 porții și costă 6,69 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 344 de calorii . 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sare, piper măcinat grosier, cafea măcinată și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 95% . Acest scor este spectaculos. Încercați mușchiuleț de vită Wellington , mușchiuleț de vită cu sos cremos de ciuperci Alouette® și fripturi de mușchiuleț de vită cu ciuperci rumenite și vinegretă de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Presărați fripturile cu sare și piper. Într-un bol puțin adânc, amestecați cacaoa și cafeaua. Înmuiați fripturile în amestecul de cacao pentru a le acoperi pe toate părțile; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați fripturile pe grătarul unei tăvi de grătar. Frigeți la o distanță de 8-10 cm de foc, timp de 9-11 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge gradul de copt dorit (pentru mediu-rare, termometrul ar trebui să arate 59°C; mediu, 71°C; bine făcut, 73°C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista