Mușchiu la grătar cu ierburi și muștar

Mușchiu la grătar cu ierburi și muștar
Mușchiu la grătar cu ierburi și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 365 de calorii , 21 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,78 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită oregano, muștar dijon, căței de usturoi și oțet de vin roșu. Este perfect pentru 4 iulie . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Rețete similare sunt muschi de porc la grătar cu ghimbir , muschi de porc învețiți cu slănină și muschi de vită Wellington .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați uleiul, bulionul, muștarul, oțetul, sucul de lămâie, zahărul, usturoiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Turnați 3/4 de cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați la frigider peste noapte, întorcând punga o dată sau de două ori. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită. Gratar, acoperit, la foc mediu 20-25 de minute sau pana cand carnea ajunge la starea dorita (pentru mediu-rare, un termometru trebuie sa arate 145°; mediu, 160°; bine facuta, 170°). Întoarceți o dată și ungeți cu 1/4 cană de marinată rezervată în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați muschiul să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
5
Serviți cu marinada rămasă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista