Mușchiu la grătar cu ierburi și muștar
Mușchiu la grătar cu ierburi și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 365 de calorii , 21 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,78 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită oregano, muștar dijon, căței de usturoi și oțet de vin roșu. Este perfect pentru 4 iulie . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Rețete similare sunt muschi de porc la grătar cu ghimbir , muschi de porc învețiți cu slănină și muschi de vită Wellington .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul, bulionul, muștarul, oțetul, sucul de lămâie, zahărul, usturoiul și condimentele.
Turnați 3/4 de cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați la frigider peste noapte, întorcând punga o dată sau de două ori. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită. Gratar, acoperit, la foc mediu 20-25 de minute sau pana cand carnea ajunge la starea dorita (pentru mediu-rare, un termometru trebuie sa arate 145°; mediu, 160°; bine facuta, 170°). Întoarceți o dată și ungeți cu 1/4 cană de marinată rezervată în ultimele 5 minute.
Lăsați muschiul să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Serviți cu marinada rămasă rezervată.