Mușchiu de porc la grătar marinat asiatic
Mușchiul de porc la grătar marinat asiatic este un fel principal asiatic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1114 calorii , 190 g de proteine și 32 g de grăsime per porție. Pentru 7,6 USD per porție , această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Foodnetwork. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos chili, oțet de vin de orez, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: pulpe de pui marinate asiatice , vinete marinate asiatice și muschi de porc la grătar cu ghimbir .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-un castron mediu, combinați soia, oțetul de vin de orez, sosul de chili, ghimbirul, usturoiul, ceapa și coaja de portocală.
Așezați carnea de porc într-un recipient sau castron mare și turnați marinada peste carnea de porc. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea timp de 2 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider.
Scoateți carnea de porc din recipient, puneți marinada într-o cratiță mică și aduceți-o la fiert la foc mediu.
Se ia de pe foc si se pastreaza pentru stropire peste carnea de porc in momentul servirii. *ATENȚIE: Acest lichid TREBUIE adus la fierbere pentru a ucide orice bacterie din sucurile de carne crudă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Pudrați generos carnea de porc cu semințele de coriandru măcinate și puneți-o pe grătarul preîncălzit. Rumeniți-l pe toate părțile, apoi mutați-l într-o parte mai rece a grătarului pentru a-l găti până la nivelul dorit, aproximativ 10 până la 12 minute.
Scoateți carnea de porc de pe grătar pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o feli. Tăiați carnea de porc pe bias și puneți-o pe un platou de servire.
Se serveste stropite cu marinada de soia fiarta rezervata.
Carne de porc- cealaltă carne albă!