Mușchi de vită într-un port Shiitake reducere

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Muschiuletul de vită într-o reducere a portului Shiitake ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 778 calorii, 34G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 12,13 USD pe porție. Un amestec de bulion de vită, gem de zmeură, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi gemul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Zahăr Brun Zmeură Gem Crumble Baruri ca desert. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Mușchi de vită cu reducere de prune Port-plajă, Fripturi de mușchi de vită cu reducere Port și brânză albastră, și Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu reducere de șalot-Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați cubulețele de coajă cu sare și piper după gust și puneți deoparte la temperatura camerei în timp ce continuați să pregătiți rețeta.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Amestecați ciupercile shiitake și gătiți până se ofilesc și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte; încălziți uleiul de măsline rămas în tigaie până începe să fumeze, presărați în filetul de vită cubat. Gatiti pe toate partile pana se rumeneste la exterior si carnea este gatita chiar sub gradul dorit de coacere, aproximativ 5 minute pentru mediu rar.
Scoateți friptura din tigaie și dați deoparte.
Se toarnă vinul de port în tigaie și se aduce la fierbere la foc mare. Se fierbe până când portul s-a redus la jumătate, apoi se amestecă gemul de zmeură, sosul Worcestershire, bulionul de vită și ciupercile shiitake. Continuați să gătiți până când sosul s-a redus la 1/2 cană, aproximativ 30 de minute. Odată redus, amestecați cuburile de lămâie și reîncălziți.