Mușchi de vită într-un port Shiitake reducere

Mușchi de vită într-un port Shiitake reducere
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Muschiuletul de vită într-o reducere a portului Shiitake ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 778 calorii, 34G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 12,13 USD pe porție. Un amestec de bulion de vită, gem de zmeură, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi gemul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Zahăr Brun Zmeură Gem Crumble Baruri ca desert. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Mușchi de vită cu reducere de prune Port-plajă, Fripturi de mușchi de vită cu reducere Port și brânză albastră, și Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu reducere de șalot-Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați cubulețele de coajă cu sare și piper după gust și puneți deoparte la temperatura camerei în timp ce continuați să pregătiți rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Amestecați ciupercile shiitake și gătiți până se ofilesc și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte; încălziți uleiul de măsline rămas în tigaie până începe să fumeze, presărați în filetul de vită cubat. Gatiti pe toate partile pana se rumeneste la exterior si carnea este gatita chiar sub gradul dorit de coacere, aproximativ 5 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți friptura din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă vinul de port în tigaie și se aduce la fierbere la foc mare. Se fierbe până când portul s-a redus la jumătate, apoi se amestecă gemul de zmeură, sosul Worcestershire, bulionul de vită și ciupercile shiitake. Continuați să gătiți până când sosul s-a redus la 1/2 cană, aproximativ 30 de minute. Odată redus, amestecați cuburile de lămâie și reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
PortPort
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista