Mușchi De Vită Condimentat Cu Smucitură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită condimentat cu smucitură. Această rețetă servește 12 și costă 2,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 196 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, mai puțin bulion de carne de vită cu sodiu, condimente Jamaican jerk și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de filet condimentată pentru doi, Friptură De Filet Condimentată Pentru Doi, și Jerk-Condimentat Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bulionul, uleiul, condimentele, oțetul și usturoiul într-un vas de 2 litri superficial, nemetalic sau o pungă de plastic de dimensiuni de galon resigilabilă.
Adăugați friptura și întoarceți-o pentru a acoperi cu marinada. Acoperiți vasul sau sigilați punga de plastic și dați-l la frigider timp de 8 ore, întorcând friptura de câteva ori în timp ce se marinează.
Ungeți ușor grătarul și încălziți grătarul la mediu.
Scoateți friptura din marinată și turnați marinada într-o cratiță de 1 litru.
Încălziți marinada la foc mediu-mare până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro. Păstrați cald.
Grătiți friptura timp de 28 de minute pentru o coacere medie-rară sau dorită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Serviți sosul de lămâie-coriandru cu friptura.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.