Mustar Piure De Cartofi
Mustar piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție conține 119 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, piper, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 24%. Încercați Mustar Piure De Cartofi, Mustar Piure De Cartofi, și Pui de lămâie-muștar cu cartofi piure de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când cartofii sunt foarte fragede.
Scurgere. Întoarceți cartofii în tigaie; mash cu un masher de cartofi. Se amestecă laptele, smântâna, muștarul Dijon, piperul și sarea.