Mustar De Țară Frecat Cotlet De Porc

Cotletul de porc frecat de muștar de țară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 298 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de frunze proaspete de pătrunjel, usturoi, condimente de grădină cu ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți la cuptor, Chili frecat cotlet de porc BBQ, și Cotlete De Porc Frecate Cu Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați muștarul, condimentele de grădină cu ierburi, usturoiul, mierea și pătrunjelul tocat. Rezervați 1/4 cană de frecare pentru servire.
Transferați amestecul de muștar într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați Cotletele de porc și acoperiți bine cu amestecul de muștar.
Lăsați Cotletele de porc să stea cel puțin 5 minute sau atâta timp cât peste noapte, la frigider, înainte de a grăta.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu. Grătați cotletele timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un platou de servire și serviți presărat cu freca rezervată.