Muschiș de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină, piure de mere și sos de cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați muschi de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină, piure de mere și sos de cidru. Pentru 1,95 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 160 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați frunze de salvie, oțet de mere, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușchiu de vită umplut cu Haricot Verts și piure de rădăcină de cartofi și țelină , piure de rădăcină de țelină și mere și piure de rădăcină de țelină și mere .
Instrucțiuni
1
Combinați rădăcina de țelină, ceapa, mărul, salvie și bulionul de pui într-o cratiță de 4 litri, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute, până când rădăcina de țelină este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Telina
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți frunzele de salvie și scurgeți supa, rezervând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Puneți amestecul gătit într-un robot de bucătărie cu sare și adăugați 1/2 cană de lichid rezervat, apoi mai mult lichid cu o lingură pentru a obține consistența dorită. Se face piure timp de 30 de secunde până se omogenizează. Rezervați (amestecul va rămâne cald în bolul robotului de bucătărie timp de aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Faceți carne de porc: preîncălziți broilerul. Uscați muschiul de porc cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Combinați zahărul, semințele de țelină, salvie, sare și piper într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste tot muschiul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Semințe De țelină
Carne De Porc
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați-l pe tava pentru grătar și prăjiți aproximativ 7 până la 8 minute pe fiecare parte, până când carnea este fiartă, dar încă roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scoateți și lăsați să se odihnească 5 minute, apoi tăiați în felii de 1/4 inch.
1
Încinge uleiul într-o tigaie de mărime medie la foc mediu,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se caleste şalota, amestecând des, până când devine moale şi translucida, dar nu se rumeneşte aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați cidru de mere și gătiți până când toate, cu excepția a 2 linguri de cidru, au fost gătite și șalota este glazurată cu cidru redus, aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
4
Adăugați bulion de pui, oțet și sare și gătiți încă 2 minute. Pentru a servi, puneți 1 cană de piure pe o farfurie. Acoperiți cu 4 felii de carne de porc și 1 1/2 linguri de sos de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă