Muschiă de porc glazurată cu arțar

Muschiă de porc glazurată cu arțar
Rețeta Mușchiă de porc glazurată cu arțar se poate face în aproximativ 3 ore și 10 minute . Această rețetă servește 10 și costă 2,65 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 396 de calorii , 51 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Vă este adus de Allrecipes. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți zahăr brun, sirop de clătite, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84% . Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mușchiă de porc glazurată cu arțar învelite în slănină , Cotlete de porc glazurată cu arțar cu sos de curmale și cușcuș prăjit cu nuci de pin și mușchiă de porc glazurată cu miere .

Instrucțiuni

1
Puneți friptura într-o pungă mare resigilabilă. Într-un castron mic, amestecați untul topit, oțetul, siropul de clătite, amidonul de porumb și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De MasăSirop De Masă
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în punga cu friptura. Sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 2 ore.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Puneți friptura într-o tigaie sau un cuptor olandez mare și turnați marinada peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Acoperiți și coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Scoateți capacul și continuați să prăjiți până când partea de sus se rumenește și temperatura internă este de cel puțin 145 de grade F (63 de grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a tăia. Temperatura internă ar trebui să crească cu 10 grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista