Mușchiul de porc cu sos de ierburi ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 1,22 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 217 calorii , 24 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți oregano, oțet de vin roșu, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 50% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușchiu de porc umplut cu sos Marsala-Port , Mușchiu de porc învelit în slănină și Mușchi de porc delicios prăjit cu ciuperci și salată de roșii .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați primele opt ingrediente. Gatiti 3 minute sau pana cand untul este topit; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
2
Grătiți muschii de porc, acoperiți, la foc mediu, timp de 13-20 de minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 160°, ungeți ocazional cu sos de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie