Muschiulet Reuben Prăjit

Muschiulet Reuben Prăjit
Muschiuletul Reuben prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 467 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmetul de secară, filetul de vită, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din boltă – budincă de pâine Craisin de mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Încărcați De Ruben, Friptură de vită prăjită cu piper prăjit și sos de măsline negru, și Muschiulet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați măr, ceapă și ienibahar; sotati pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se ia de pe foc; se amestecă varza murată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
4
Tăiați grăsimea din filet.
5
Se taie muschiulet pe lungime în jos Centru, tăiere la, dar nu prin, de jos. Flip tăiat bucată afară pentru a mări muschiulet.
6
Periați 1/4 cană pansament pe suprafața tăiată a cărnii. Se amestecă amestecul de varză peste pansament. Aduceți părțile laterale ale cărnii împreună și legați-le în siguranță la intervale de 2 inci folosind sfoară grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Periați restul de 2 linguri de pansament peste filet.
8
Presărați filetul cu piper și rulați în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 50 până la 60 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu). Acoperiți cu folie de aluminiu ultimele 25 de minute de coacere pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți filetul din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Tăiați în felii groase de 1/2 inci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista