Muschiulet prăjit și roșii Cherry cu salată picantă de Crab

Friptura prăjită și roșiile Cherry cu salată picantă de Crab necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 973 calorii, 65g de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $13.11 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, filet de vită tăiat în centru, carne de crab și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Roșii De Vară, Porumb Prăjit, Salată De Crab Și Avocado, Salată de iarnă cu roșii Cherry prăjite, și Rucola, Roșii Cherry Prăjite Și Salată Bocconcini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Legați filetul cu sfoară de bucătărie în 3 sau 4 locuri în jurul circumferinței pentru a-l ajuta să-și păstreze forma. Puneți o tigaie medie din fontă sau rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și încălziți-o.
Stropiți într-un număr de 2 ulei.
Presărați filetul peste tot cu sare și piper și căutați-l în tigaia fierbinte, întorcându-se, până se rumenesc bine. Apoi puneți tigaia în cuptor și prăjiți până când temperatura internă a cărnii de vită atinge 125 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 20 de minute.
Scoateți carnea de vită pe un platou și lăsați-o să se odihnească 10 minute.
Întoarceți cuptorul să se fierbe. Aruncați roșiile pe o tigaie cu sare, piper și o picătură de ulei.
Puneți tigaia sub broiler și fierbeți până când roșiile izbucnesc, aproximativ 5 minute. Aruncați-le într-un castron și condimentați-le din nou cu o picătură de ulei, sare și piper.
Adăugați rucola și aruncați.
Pentru a servi, scoateți șirurile din filet și tăiați-le în felii. Aranjați feliile pe o farfurie de servire, șindrilându-le. Puneți salata de crab peste carne și împrăștiați roșiile și rucola deasupra.
Se amestecă carnea de crab cu maioneza, pasta de chili, cilantro și sucul de lămâie într-un bol și se condimentează cu sare și piper.