Muschiulet De Vita Umplut Cu Ciuperci

Muschiulet De Vita Umplut Cu Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită umplut cu ciuperci. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 200 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de friptură de vită, brânză, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Albastră Și Mușchi De Vită Umplute Cu Ciuperci, Spanac la grătar și mușchi de vită umplute cu ciuperci, și Languste, Bacon și ciuperci umplute muschiulet de vita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează ciupercile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul; gatiti timp de 1 minut. Într-un castron mic, combinați amestecul de ciuperci, spanacul și brânza; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetul astfel încât să fie plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 3/4 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Îndepărtați plasticul; presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Întindeți umplutura peste carne până la 1 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Închide muschiulet; cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Se presară cu sare și piper rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
9
Se coace, neacoperit, la 425 de minute, timp de 30 de minute sau până când carnea ajunge la gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 de ore, 160 de ore, 170 de ore, 170 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista