Muschiulet De Vita Umplut Cu Ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită umplut cu ciuperci. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 200 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de friptură de vită, brânză, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Albastră Și Mușchi De Vită Umplute Cu Ciuperci, Spanac la grătar și mușchi de vită umplute cu ciuperci, și Languste, Bacon și ciuperci umplute muschiulet de vita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează ciupercile până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gatiti timp de 1 minut. Într-un castron mic, combinați amestecul de ciuperci, spanacul și brânza; deoparte.
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetul astfel încât să fie plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 3/4 in. grosime.
Îndepărtați plasticul; presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Întindeți umplutura peste carne până la 1 in. de margini.
Închide muschiulet; cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Se presară cu sare și piper rămas.
Se coace, neacoperit, la 425 de minute, timp de 30 de minute sau până când carnea ajunge la gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 de ore, 160 de ore, 170 de ore, 170 de ore).
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de feliere.