Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic

Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic
Peppercorn incrustate muschiulet de vita pe carne de vită roșii cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 674 calorii, 33g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 7.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți oțet balsamic, brânză de capră tartinabilă, ceapă prăjită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ File de piper verde de carne de vită cu sos de oțet de pere, File De Vită Încrustat Cu Hrean, și Muschiulet de vita cu sos Balsamic.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți boabele de piper negru grosier și împachetați Liberal pe ambele părți ale cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Stropiți câteva linguri de oțet balsamic peste filete și setați la temperatura camerei timp de 20 până la 25 de minute pentru a marina. Grill muschiulete la asemănare. În timp ce vă odihniți, feliați roșia în felii groase de 1/2 inci și întindeți fiecare felie cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Împrăștiați-l gros! Puneți roșiile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Încălziți o tigaie sotată și adăugați oțetul balsamic rămas și zahărul. Reduceți până la jumătate. Puneți filetul deasupra feliilor de roșii cu brânză de capră și stropiți cu sosul balsamic redus. Se acoperă cu ceapa prăjită franceză și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista