Muschiulet De Vita Chutneyed

Muschiulet De Vita Chutneyed
Muschiulet de vita Chutneyed ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $ 8.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 745 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, morcov, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic, Friptură De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Muschiulet De Vita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când amestecul este redus la aproximativ 1 1/2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol mare, rezervând legume; acoperiți amestecul de reducere a bulionului și răciți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
ReducereReducere
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Procesați legumele rezervate într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale; acoperiți și răciți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se amestecă împreună chutney și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
5
Întindeți jumătate din amestecul de chutney uniform peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Așezați filetul pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Coaceți filetul la 450 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți din cuptor și întindeți amestecul de chutney rămas peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Coaceți încă 10 până la 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Scoateți din tigaie și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți suportul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați reducerea rezervată a bulionului de vită în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite; se toarnă într-o cratiță mare. Se amestecă sosul de reducere a vinului și piureul de legume rezervat în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, 5 minute.
14
Bateti in unt, 1 lingura la un moment dat. Se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Se servește cu filet feliat.
16
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista