Muschiulet De Porc Umplute La Gratar

Filetul de porc umplut la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,42 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, amestec de umplutură, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, Filet de porc la grătar umplut cu cârnați și brânză, și Muschiulet De Porc La Gratar Umplute W / Chard Elvețian Și Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați vinul sau bulionul, zahărul brun, ketchupul, sosul de soia, usturoiul, curry, ghimbirul și piperul; adăugați carne de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 2-3 ore.
Într-o cratiță mică, aduceți apă și unt la fiert. Se amestecă amestecul de umplutură.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Mișto.
Scurgeți și aruncați marinada. Deschide muschiulete, astfel încât acestea se află plat; răspândirea umplutura jos centrul de fiecare. Închideți filetele; cravată la 1-1 / 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, înveliți ușor grătarul. Grill carne de porc, acoperit, la foc mediu-cald indirect timp de 25-40 minute sau până când un termometru citește 160%.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Bodega Norton Malbec Reserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și de pluș, cu straturi de mure și fructe boysenberry augumented cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Wine Spectator