Muschiulet De Porc Umplute La Gratar

Muschiulet De Porc Umplute La Gratar
Filetul de porc umplut la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,42 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, amestec de umplutură, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, Filet de porc la grătar umplut cu cârnați și brânză, și Muschiulet De Porc La Gratar Umplute W / Chard Elvețian Și Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați vinul sau bulionul, zahărul brun, ketchupul, sosul de soia, usturoiul, curry, ghimbirul și piperul; adăugați carne de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Într-o cratiță mică, aduceți apă și unt la fiert. Se amestecă amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Mișto.
4
Scurgeți și aruncați marinada. Deschide muschiulete, astfel încât acestea se află plat; răspândirea umplutura jos centrul de fiecare. Închideți filetele; cravată la 1-1 / 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, înveliți ușor grătarul. Grill carne de porc, acoperit, la foc mediu-cald indirect timp de 25-40 minute sau până când un termometru citește 160%.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Bodega Norton Malbec Reserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și de pluș, cu straturi de mure și fructe boysenberry augumented cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Wine Spectator
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista