Muschiulet de porc saut cu prune uscate

Muschiulet de porc saut cu prune uscate
Saut muschiulet de porc cu prune ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 8.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 191g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1478 calorii. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, prune uscate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură de porc cu prune uscate, Filet de porc Zurie cu iaurt, muștar și prune uscate, și Muschiulet de porc cu mere saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, turnați vinul peste prune uscate și lăsați la macerat cel puțin 1 oră sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați pielea argintie de pe filete.
3
Tăiați filetele în runde de aproximativ 3/4 inch grosime. Condimentați rundele pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Într-o tigaie saut, suficient de mare pentru a ține rundele, încălziți uleiul de măsline la foc mare. Când fumează, adăugați rondele de porc și rumeniți, întorcându-se o dată, timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, sau până când se simt ferme la atingere. Dacă încep să se rumenească prea mult, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați rondele de porc într-un platou încălzit și puneți-le deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scurgeți prunele, rezervând vinul și prunele separat. Măsurați 1/2 cană de vin. Puneți tigaia la foc mare și adăugați 1/2 cană de vin și prunele. Deglazați tigaia, răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn, apoi amestecați glazura de carne, dacă utilizați. Se fierbe până când vinul se reduce cu aproximativ jumătate; dacă ați adăugat glazura, sosul va dezvolta o consistență ușor siropoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
SosSos
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
8
Se adaugă smântâna și se fierbe până se reduce la o consistență ușoară a sosului. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
SosSos
9
Aranjați rondele de porc pe farfurii încălzite și lingurați sosul și prunele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
10
Glazura De Carne
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
11
Glazura de carne se face prin fierberea (reducerea) bulionului până când are o consistență siropoasă. Odată ce aveți această glazură la îndemână, o puteți folosi pentru a face sosuri și pentru a da corp și aromă fierturilor și tocanelor. Puteți reduce bulionul de carne până la aproximativ o cincisprezecime din volumul său original sau la un demi-glace sau îl puteți reduce din nou la jumătate (aproximativ o treizecime din volumul său original) pentru a obține glace sau glazură de carne. Glazura de carne comercială, în special marca excelentă mai mult decât Gourmet, este echivalentul bulionului care a fost redus la aproximativ o treizecime din originalul său volume.To faceți glazură de carne, puneți 5 litri de bulion de vită într-o oală pe aragaz și aduceți la foc mic. Mutați vasul ușor în afara centrului arzătorului și reglați căldura astfel încât lichidul să buleze ușor pe o parte (o bulă se ridică doar la fiecare secundă sau două). Se fierbe ușor, îndepărtând frecvent grăsimea și spuma pe măsură ce se acumulează cu o oală, până când bulionul se reduce cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
BulionBulion
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se ia de pe foc și se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o oală mai mică. Întoarceți bulionul pe blatul aragazului și continuați să reduceți în același mod. Când este din nou redus la jumătate, strecurați-l într-o oală mai mică și continuați să reduceți până când aveți aproximativ 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
SobaSoba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Se transferă într-un borcan sau recipient de plastic, se lasă să se răcească, se acoperă și se dă la frigider până la 3 luni sau se îngheață la nesfârșit. Dacă preferați să faceți și să utilizați demi-glace, reduceți bulionul doar la 1 1/3 căni și folosiți de două ori mai mult în rețetele care solicită glazură de carne.Multe cărți de bucate recomandă punerea bulionului în tăvi cu cuburi de gheață și congelarea acestuia pentru utilizare rapidă în sosuri și chiar supe. Problema cu această idee este că aveți nevoie de saci de cuburi pentru a da corp unui sos sau pentru a face o supă. În schimb, urmați instrucțiunile pentru a face glazura de carne, dar reduceți bulionul numai până când acesta este de aproximativ o optime din volumul inițial. (Dacă începeți cu aproximativ 5 litri, veți avea aproximativ 2 1/2 căni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SupăSupă
CarneCarne
GheațăGheață
14
Se toarnă bulionul redus în tăvi cu cuburi de gheață și se îngheață. Un cub este aproape perfect pentru un sos care produce patru porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
GheațăGheață
15
Retipărit cu permisiunea de la Meat: a Kitchen Education de James Peterson, 2012 zece presă de viteză
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
16
James Peterson este un scriitor alimentar premiat, instructor de gătit și fotograf care și-a început cariera culinară ca bucătar de restaurant la Paris în anii 1970. întorcându-se în Statele Unite în anii 1980, și-a perfecționat tehnicile de gătit franceze în timpul mandatului său de bucătar-partener la Le Petit Robert Din New York. Un instructor de gătit foarte apreciat de mai bine de două decenii, Peterson predă la Institutul de Educație Culinară (fosta școală de gătit din New York a lui Peter Kump). Prima sa carte, sosuri, a câștigat două premii James Beard din 1992; legume, mâncare franceză glorioasă, gătit și coacere i-au adus încă patru premii James Beard. Peterson gătește, scrie și fotografii din Brooklyn, New York.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista