Muschiulet de porc rozmarin cu mere de recoltare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc de rozmarin cu mere de recoltare. O porție conține 429 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți suc de mere, piper, filet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet de porc rozmarin cu mere de recoltare, Filet de porc cu mere, și Filet de porc cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aruncați merele cu unt și suc de lămâie într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci sau cuptor olandez rezistent la cuptor.
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute. Condimentează filetul cu sare și piper; se rumenesc în ulei fierbinte la foc mediu-mare într-o tigaie cu fund greu 7 minute.
Scoateți merele din cuptor; așezați filetul în centrul vasului de copt. Pune deoparte.
Gatiti ceapa in tigaie 5 minute. Rândul său, de căldură la mare, și se adaugă vin; gatiti aproximativ 2 minute, răzuire partea de jos a tigaie. Amestecați smântâna, muștarul și rozmarinul.
Se toarnă amestecul de smântână peste muschiulet, și se coace la 350, ungand ocazional, 20-25 minute sau până când termometru carne introdus în cea mai groasă parte registre 15
Lăsați să stea 5 până la 10 minute. (Carnea de porc va continua să gătească.) Feliați în felii de 1/2 până la 3/4 inci și serviți cu mere și sos de cremă de muștar.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar.
Culoare violet intens. Arome de fructe roșii și negre coapte amestecate cu note picante de vanilie, cuișoare, scorțișoară și cutie de țigări. Sugestii de cofetărie. Palat concentrat cu taninuri dulci și o textură catifelată.
Deep purple color. Aromas of ripe red and black fruit mixed with spicy notes of vanilla, clove, cinnamon and cigar box. Hints of confectionery. Concentrated palate with sweet tannins and a velvety texture.