Muschiulet De Porc La Gratar Cu Sos De Melasa
Filetul de porc la grătar cu sos de melasă este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 308 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, melasă, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Filet de porc la grătar cu sos de grătar de cafea-melasă, Filet de porc la grătar cu melasă de rodie, și Filet de porc melasă cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente; scoateți jumătate din amestec și răciți.
Așezați filetele într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; turnați amestecul de melasă rămas peste filete. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți filetele din marinată, aruncând marinada.
Filete de grătar, acoperite cu capac de grătar ,la foc mediu (300 până la 35
aproximativ 25 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, întorcându-se ocazional.
Sotati ceapa si usturoiul in 1 lingura ulei fierbinte intr-o cratita pana se inmoaie.
Adăugați vin și bulion; gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când amestecul este redus cu trei sferturi. Se amestecă amestecul de melasă rămas și se fierbe 5 minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă, aruncând ceapa și usturoiul; reveniți la tigaie.
Amestecați amidonul de porumb și apa. Se amestecă în amestecul de vin.
Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut.
Se amestecă 1/2 linguriță de sare.
Se servește cu filet feliat.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec]()
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
O culoare strălucitoare de granat profund. Complex, întunecat fructat și pământesc pe nas, cu un palat delicios de fructe roșii coapte și gemuri accentuate cu note picante, prăjite. Generos aromat, dens și nefiltrat, SWINTO realizează un echilibru remarcabil între caracterul robust al semnăturii Malbec și eleganța mătăsoasă. Acest vin este fabricat din viță de vie Malbec veche de 114 ani.