Filetul de porc la grătar cu sos de melasă este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 308 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, melasă, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Filet de porc la grătar cu sos de grătar de cafea-melasă, Filet de porc la grătar cu melasă de rodie, și Filet de porc melasă cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente; scoateți jumătate din amestec și răciți.
2
Așezați filetele într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; turnați amestecul de melasă rămas peste filete. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Scoateți filetele din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
4
Filete de grătar, acoperite cu capac de grătar ,la foc mediu (300 până la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
aproximativ 25 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
6
Sotati ceapa si usturoiul in 1 lingura ulei fierbinte intr-o cratita pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați vin și bulion; gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când amestecul este redus cu trei sferturi. Se amestecă amestecul de melasă rămas și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Bulion
Vin
8
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă, aruncând ceapa și usturoiul; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie
9
Amestecați amidonul de porumb și apa. Se amestecă în amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Vin
10
Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.