Muschiulet de porc Jamaican cu sos Caribe

Muschiulet de porc Jamaican cu sos Caribe
Muschiulet de porc Jamaican cu sos Caribe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 408 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica muschiulet de porc, mccormick gourmet reteta cutie Jamaican jerk condimente, suc de portocale, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Jamaican, Muschiulet De Porc Jamaican, și Salată De Filet De Porc Jamaican La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați carnea de porc cu suc de portocale și frecați uniform cu condimente smucite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit și puneți-l pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați carnea de porc pe raft și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii subțiri și aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Bateți împreună jeleul de coacăze roșii și muștarul Dijon în tigaia saut la foc mic și gătiți, amestecând constant, până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze RoșiiJeleu De Coacăze Roșii
Muștar DijonMuștar Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc și se amestecă romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
7
Stropiți sosul cald peste felii de porc; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
SosSos
8
Serviți cu cereale lungi și orez sălbatic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
BoabeBoabe
9
Sfat: florile comestibile pot fi găsite lângă ierburile proaspete din secțiunea de produse a magazinelor alimentare mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori ComestibileFlori Comestibile
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista