Muschiulet De Porc Glazurat Portocaliu

Coaja de porc glazurată portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 232 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de portocale, sos de soia, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Cu Geamuri Portocalii, Coajă De Porc Glazurată Cu Portocale-Afine, și Chile-Muschiulet De Porc Glazurat Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați filetele într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Amestecați ingredientele rămase; carne de porc peste carne de porc și pungă de etanșare. Marinați la frigider timp de 2 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Scoateți carnea de porc din marinată și aruncați marinada. Prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 20 de minute sau până când temperatura internă măsurată cu un termometru citit instantaneu ajunge la 155-160 grade F. felie de servit.