Muschiulet De Porc Glazurat Portocaliu

Muschiulet De Porc Glazurat Portocaliu
Coaja de porc glazurată portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 232 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de portocale, sos de soia, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Cu Geamuri Portocalii, Coajă De Porc Glazurată Cu Portocale-Afine, și Chile-Muschiulet De Porc Glazurat Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați filetele într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Amestecați ingredientele rămase; carne de porc peste carne de porc și pungă de etanșare. Marinați la frigider timp de 2 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți carnea de porc din marinată și aruncați marinada. Prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 20 de minute sau până când temperatura internă măsurată cu un termometru citit instantaneu ajunge la 155-160 grade F. felie de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se asortează bine cu carne la grătar, brânză medie spre tare sau pur și simplu singură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista