Muschiulet de porc frecat cu condimente la grătar cu cartofi dulci și Scallions

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc frecat cu condimente la grătar cu cartofi dulci și Scallions ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 530 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, inclusiv 2 inci de top, cayenne, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Frecat Cu Condimente, Spice Frecat Muschiulet De Porc, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde grătarul. Într-un castron mic, combinați 3 linguri de ulei cu cayenne, cimbru, nucșoară, zahăr brun, oțet, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru. Frecați amestecul peste carnea de porc.
Aduceți un vas mediu de apă la fierbere.
Adăugați cartofii dulci și gătiți până aproape fragede, aproximativ 5 minute.
Ungeți cartofii dulci și ceapa cu restul de 2 linguri ulei și presărați cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Grătați carnea de porc la foc moderat, întorcându-se o dată, până se face la mediu, 12 până la 15 minute în total.
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească într-un loc cald.
Grătați cartofii dulci și căpșunile, întorcându-se, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Tăiați carnea de porc în felii diagonale de 1/2 inci.
Variație: înlocuiți 1 kilogram de sulițe de sparanghel pentru scallions. Scoateți capetele dure și folosiți o lingură suplimentară de ulei pentru perierea sulițelor. Grătar timp de aproximativ 10 minute.
Recomandare de vin: aroma luxuriantă și jammy a fructelor australiene Shiraz îl face un partener excelent pentru carnea la grătar. Încercați unul aici pentru un tratament ieftin, dar gustos.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Menage A Trois Malbec]()
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.