Muschiulet De Porc Elegant

Muschiulet De Porc Elegant
Filetul Elegant de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 579 calorii, 32g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper dash, frișcă grea, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Cotlet De Porc Elegant, Marsala Elegantă De Porc, și Carnitas de porc mai sănătos cu muschiulet de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, gătiți slănină până când începe să se rumenească; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Tăiați carnea de porc în 1-1/2-în felii; aplatizați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Se presară cu boia de ardei, piper și sare, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4
Puneți carnea de porc într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
5
Se presară cu slănină. coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când sucurile de porc se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Se toarnă smântână deasupra; coaceți, neacoperit, cu 5-10 minute mai mult sau până când crema este ușor îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Zuccardi Amphora Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Amphora Malbec
Zuccardi Amphora Malbec
Proiectul Zuccardi Amphora este un vin special, în ediție limitată, din aceeași podgorie ca și Wine Advocate100 Point evaluat 2016 Finca Piedra Infinita, de la apelativul Paraje Altamira de mare altitudine din Valea UCO din Mendoza. 100% Malbec cultivat în solurile stâncoase unice de la poalele Munților Anzi, unde ciorchinii se coc încet, dezvoltând o mare complexitate și aciditate care permite vinului să îmbătrânească grațios timp de mulți ani. După o culegere precisă, vinul a fost fermentat cu drojdii native și apoi îmbătrânit în întregime în amfore de beton făcute din stâncile podgoriilor din jurul vinăriei Zuccardi.Culoare Roșu închis intens, cu nuanțe violete. Acest vin exprimă pământ stratificat și personaje pe bază de plante împletite cu arome de zmeură suculentă și cireș negru. Corpolent și neted, cu un finisaj lung și o textură minerală distinctivă care traduce textura solurilor unice ale podgoriei. Un vin de mare structură și echilibru.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista