Muschiulet de porc cu varza si Slaw de mere

Muschiulet de porc cu varză și mere Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.79 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1160 calorii, 189g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, crengute de cilantro, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu mere Jicama Slaw, Cotlete de porc pane cu salată caldă de varză de mere, și Sandvișuri cu filet de porc cu Slaw de Cilantro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentează carnea de porc cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper; gătiți, întorcându-vă ocazional, timp de 68 de minute sau până se rumenesc.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți la 400 timp de 12-14 minute sau până când carnea de porc este gătită.
Lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Între timp, combinați oțetul, mierea și sarea și piperul rămase într-un castron mare.
Adăugați varza și merele; arunca.
Lăsați slaw să stea 5 minute, aruncând ocazional. Îndoiți cilantro și serviți cu carnea de porc.