Muschiulet de porc cu sos picant de ardei iute de ananas

Muschiulet de porc cu sos picant de ardei iute de ananas
Muschiulet de porc cu sos picant ananas piper Chutney ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 2.37 pe portie. O porție conține 282 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână filet de porc, suc de portocale, chutney de ardei crosse și ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu sos de ardei rosu, Filet de porc cu sos de roșii și piper, și Muschiulet de porc glazurat cu miere cu sos de pepene galben-ananas.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se condimentează carnea de porc cu sare și piper; perie cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se pune în tigaie și se coace până când temperatura internă ajunge la 145 de grade F, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
Scoateți din tigaie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă chutney și sucul de portocale împreună într-o cratiță mică; se încălzește la foc mic până se încălzește. Feliați filetul în medalioane și serviți cu sos. Sus cu ierburi, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
SosSos
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
O culoare strălucitoare de granat profund. Complex, întunecat fructat și pământesc pe nas, cu un palat delicios de fructe roșii coapte și gemuri accentuate cu note picante, prăjite. Generos aromat, dens și nefiltrat, SWINTO realizează un echilibru remarcabil între caracterul robust al semnăturii Malbec și eleganța mătăsoasă. Acest vin este fabricat din viță de vie Malbec veche de 114 ani.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Revista