Muschiulet de porc cu sos cremos de ierburi
Filetul de porc cu sos cremos de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 213 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ulei vegetal, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Muschiulet de porc cu sos cremos de ierburi, Muschiulet De Porc Cu Sos De Ierburi, și Muschiulet de porc cu sos de ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; gătiți morcovii în ulei timp de 5 minute, amestecând des.
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc ușor.
Scoateți numai carnea de porc și păstrați-o caldă.
În tigaie, amestecați împreună făina, busuiocul, pătrunjelul, piperul și granulele de vită.
Bateti in crema usoara, amestecand pana se ingroasa. Se amestecă vinul. Întoarceți carnea de porc în tigaie, reduceți focul la minim și acoperiți. Se fierbe timp de 20 de minute, amestecând ocazional.