Muschiulet de porc cu sos cremos de ierburi

Muschiulet de porc cu sos cremos de ierburi
Filetul de porc cu sos cremos de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 213 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ulei vegetal, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Muschiulet de porc cu sos cremos de ierburi, Muschiulet De Porc Cu Sos De Ierburi, și Muschiulet de porc cu sos de ierburi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; gătiți morcovii în ulei timp de 5 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Scoateți numai carnea de porc și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
În tigaie, amestecați împreună făina, busuiocul, pătrunjelul, piperul și granulele de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
BusuiocBusuioc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Bateti in crema usoara, amestecand pana se ingroasa. Se amestecă vinul. Întoarceți carnea de porc în tigaie, reduceți focul la minim și acoperiți. Se fierbe timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista