Muschiulet De Porc Crusted Herb

Muschiulet De Porc Crusted Herb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu crustă din plante. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 444 calorii, 68G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc, usturoiul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Muschiulet De Porc Crusted Herb, Muschiulet De Porc Cu Crustă De Plante, și Muschiulet De Porc Cu Crustă De Plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați coapsa de porc pe un suport într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Combinați ingredientele rămase într-un castron mic. Cu degetele, masați amestecul pe coapsa de porc, acoperind toată carnea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute, apoi reduceți focul la 425 grade F și prăjiți încă o oră. Testați pentru coacere folosind un termometru cu citire instantanee. Când temperatura internă atinge 155 de grade F, scoateți friptura din cuptor. Lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute înainte de sculptură. Va continua să gătească în timp ce se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista