Muschiulet De Porc Crusted Herb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu crustă din plante. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 444 calorii, 68G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc, usturoiul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Muschiulet De Porc Crusted Herb, Muschiulet De Porc Cu Crustă De Plante, și Muschiulet De Porc Cu Crustă De Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Așezați coapsa de porc pe un suport într-o tigaie de prăjire.
Combinați ingredientele rămase într-un castron mic. Cu degetele, masați amestecul pe coapsa de porc, acoperind toată carnea și grăsimea.
Prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute, apoi reduceți focul la 425 grade F și prăjiți încă o oră. Testați pentru coacere folosind un termometru cu citire instantanee. Când temperatura internă atinge 155 de grade F, scoateți friptura din cuptor. Lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute înainte de sculptură. Va continua să gătească în timp ce se odihnește.