Muschiulet De Porc Crostini

Muschiulet De Porc Crostini
Muschiulet de porc Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 751 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, jeleu de afine, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Crostini Cu Filet De Porc Condimentat, Crostini Cu Filet De Porc Condimentat, și Crostini de filet de porc cu varză roșie dulce-acrișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți biscuiții de ceai conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește pe un suport de sârmă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
3
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Îndepărtați pielea argintie de pe fiecare filet.
5
Presărați sare și piper peste carne de porc; frecați cu ulei de măsline. Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, 10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți din grătar; acoperiți cu folie și lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Între timp, tăiați biscuiții în jumătate și periați părțile tăiate cu unt topit. Aranjați, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch (aproximativ 24 de felii fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
10
Așezați carnea de porc pe biscuiți; acoperiți cu cantitatea dorită de jeleu de afine-piper și crenguțe de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
NasturelNasturel
AfineAfine
BiscuițiBiscuiți
Carne De PorcCarne De Porc
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 109 de dolari pe sticlă.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții5
Scor De Sănătate16
Revista